Mijn 2e boek

We gingen kamperen bij de vakantiepark Kijkduin we gingen een jaar in een bungalow wonen.

De bungalow had een grote sauna maar ik had geluk want mijn knuffel was. WATERPROOF! Dus ik kon mijn knuffel meenemen in de sauna. En dichtbij de bungalow zat een reusachtige trampoline en een speeltuin. als je niet deel 1 van deze boek heeft gelezen dan ben ik Dylan en mijn papa heet Jan-Willem en mijn mama heet Sanne en ik heb ook een broer die heet Aaron.

Hoofdstuk 1 de 1ste dag in de bungalow

Ik ging ontbijten net als normaal is het cornflakes. En ik ging youtube kijken. Ik zag dat je gta5 nu kan spelen als je pas 8 bent en ik ging gta5 spelen.

Het was leuk! Ik had veel geld in het spel en ik had een hele mooie auto in gta5. Oh en ik had iets vergeten in deel 1. En dat was dat we een hele dure auto hadden. Kijk maar!

Het was leuk de auto echt waar!

Hoofdstuk 2 de 2de dag in de bungalow.

Ik ging ontbijten en ook youtube kijken net als normaal. En toen ging ik lekker gta5 spelen. En toen ik het wat saai vond ging ik trampolinespringen en spelen. En het was leuk echt waar! En toen kwamen anderen kinderen. En toen ging ik samen met hun spelen. En het was leuk! En toen Aaron uit bed ging zag hij dat ik er niet was. En toen vond hij mij en ik vroeg aan hem als hij mee wou spelen en hij zei. Als ik klaar ben met mijn ontbijt. En ik riep. Yay!!!! En we gingen spelen toen Aaron klaar was met zijn ontbijt. We gingen met zijn allen verstoppertje spelen. En ik vond het moeilijk omdat het vakantiepark heel groot was. En een van de kinderen kon ik niet vinden. Ik wist niet waar die was dus ik vroeg Aaron om hulp. En Aaron gaf geen antwoord dus ik riep zo hard als ik kon. Ik weet niet waar je bent dus kom maar tevoorschijn! en daar was hij. Hij was in mijn bungalow!