Mijn eerste boek

HOOFDSTUK 1 DE START

HALLO IK BEN DYLAN EN IK VIND AMONG US LEUK .IK WIL EEN TOSTI ik VIND TOSTI’S LEKKER.MIJN PAPA HEET JAN-WILLEM EN MIJN MAMA HEET SANNE IK HEB OOK EEN BROER DIE AARON HEET.OP EEN DAG ZAT IK AMONG US TE SPELEN. TOEN INEENS IEMAND HARD TEGEN DE DEUR BONKTE! En riep laat me erin!

Hoofdstuk 2 wie is daar?

Jan-willem ging naar de deur en zei wie is daar? De man zei ik ben je baas van je werk! En papa zei waarom ben je hier dan en niet op mijn werk de baas riep je bent ontslagen! En toen moest papa nieuw werk vinden en het was meester voor mijn klas en als ik een klas hoger ging zou papa meegaan. En die baas was heel lief en gaf veel geld aan ons. En elke keer als ik naar huis ging bracht papa mij. En op maandag kocht papa een xbox serie s waar among us op zit! En papa kocht ook een nintendo switch. Ik en aaron hielden heel veel van papa en mama. Omdat wij heel veel speelgoed en zelfs een hele grote moderne huis waar wij met z’n allen in woonde. Met 1 slaapkamer wij sliepen in dezelfde slaapkamer en er is een hele grote woonkamer en een mooie keuken. En een grote badkamer met een bubbelbad.

Hoofdstuk 3 het leuke leven

Het was leuk!. Ik wou dat ik nooit dood gaat. Echt waar!

Ik was verbaasd hoe we nog steeds heel veel geld hadden terwijl wij heel veel dure dingen hadden

Wij wouden een gym bouwen naast ons huis maar dat was te duur. Papa zei dat wij met ze alle een LANGE VAKANTIE zouden doen . echt waar! Wij riepen zullen wij naar dubai! Papa zei ok dan.

we gingen naar de luchthaven en vlogen naar dubai.

toen we zaten te vliegen door de lucht kwam ik op een idee om in dubai te doen ik zei ZULLEN WIJ MET Z’N ALLEN LEUKE DINGEN DOEN IN DUBAI?ZOALS VISSEN NAAR DE WINKELCENTRUMS TOE EN NAAR DE BURJ KHALIFA TOE papa mama en aarn zeiden jaaaaaaaa!wij vlogen in eerste klas naar dubai en ik maakte fotos tijdens het vliegen.en de foto’s waren echt heel mooi.ECHT WAAR! en toen wij terug thuis waren ging ik en papa weer naar school en papa vond de vakantie leuk ik ook.en we leerden 1 keer 4 en 100+ 3054.

het was leuk op school.ECHT WAAR!

hoofdstuk 4 weer terug naar school
papa zei een vraag en vroeg het aan mij en papa zei dylan wat is 100+ 1111.ik zei 1211
papa zei.dat is goed!ik zei.dank je jan-willem
en na wat vragen gingen we pauze doen samen met jan-willem.
we gingen samen buitenspelen met jan-willem en het was LEUK . we gingen tikkertje spelen.
het was LEUK.

hoofdstuk 5 een rare dag op school

maar ineens sprongen aaron en  sanne uit de bosjes en riepen GEFELICITEERD!en ik zei WAT DOEN JULLIE HIER.mama en aaron zeiden allebei OMDAT JE JARIG BEN ik zei maar dit is belachelijk echt waar ga het maar thuis vieren als ik ook thuis kom en dan een verrassing doen ja.mama en aaron keken allebei bedroefd en zeiden ja.ik zei sorry je mag het dan wel  met de anderen vieren ja.aaron en mama zeiden ok dan dank je dylan.ik zei alsjeblieft. we vierden mijn verjaardag blij en gelukkig.

hoofdstuk 6 een leuke verjaardag met de hele wereld

toen we thuis waren gingen we uitnodigingen maken voor de hele wereld echt waar!het koste heel veel tijd maar we hebben alle taarten en uitnodigingen klaar voor mijn verjaardag dat op 19 december is. Het is nu december de eerste.dus het duurde alleen maar nog 18 dagen voordat het mijn verjaardag was.

Hoofdstuk 7 de verjaardag met de hele wereld begint!

Het is nu 19 december! En mijn verjaardag met de hele wereld begint vandaag we moeten nu alleen maar nog wachten.

Maar…sommige mensen uit verre landen komen zeker veel te laat maar dat maakt ons niet uit.

En we wachten maar de eerste mensen uit Nederland  kwamen al een het waren al nu een heleboel cadeau’s maar toen bedacht ik me ineens de hele wereld brengt mijn een cadeautje maar dat word veel te veel cadeau’s voor ons huis om vast te houden dus we moesten even nog een pakhuis kopen voor al mijn speelgoed die ik zou krijgen. ECHT WAAR!

HOOFDSTUK 8 IEDEREEN IS WEER WEG

TOEN IEDEREEN WEER WEG WAS GING IK MET MIJN LIEVELINGS DING DIE IK HAD GEKREGEN MEE SPELEN

IK VOND HET LEUK OM MET MIJN SPEELGOED TE SPELEN MAAR TOEN KWAMEN

 INEENS YOUTUBERS BIJ MIJN VERJAARDAG EN OOK MRBEAST EEN HELE RIJKE YOUTUBER EN OOK PEWDIEPIE EN T SERIES KWAMEN OOK EN ALLE YOUTUBERS HELPTE MIJ OM OOK EEN YOUTUBER TE WORDEN MRBEAST VERTELDE HOE IK OOK RIJK KAN WORDEN EN PEWDIEPIE VERTELDE MIJ HOE IK VEEL SUBS KAN HALEN.we wouden onze eigen auto maken en het lukte!